The Post

The Post

Amazon, with the help of QuadReal, are continuing the trend of retrofitting historical post office buildings for a modern workforce. The adaptive reuse of the existing post office building will serve as the podium for two glass towers that will be home to roughly 3,000 new Amazon employees. The Post will feature plentiful parking, a diverse food hall, a premier grocery retailer, and several other retail offerings for downtown shoppers. Office tenants will also enjoy a spacious fitness facility and rooftop amenities. The already vibrant Central Business District will continue to grow eastward with The Post, bringing with it thousands of high paying jobs and a robust new shopping center.

DEVELOPERQUADREAL

ARCHITECTMCM PARTNERSHIP

LOCATIONVANCOUVER, BC, CANADA

SERVICES PROVIDEDCG IMAGERY

ThePost_Exterior_5_BogzaThePost_Exterior_5_Bogza
ThePost_Exterior_6_BogzaThePost_Exterior_6_Bogza
ThePost_Exterior_3_BogzaThePost_Exterior_3_Bogza
ThePost_Exterior_1_BogzaThePost_Exterior_1_Bogza
ThePost_Exterior_2_BogzaThePost_Exterior_2_Bogza
ThePost_Exterior_4_BogzaThePost_Exterior_4_Bogza
ThePost_Exterior_7_BogzaThePost_Exterior_7_Bogza
ThePost_Interiors_4_BogzaThePost_Interiors_4_Bogza
ThePost_Interiors_1_BogzaThePost_Interiors_1_Bogza
ThePost_Interiors_3_BogzaThePost_Interiors_3_Bogza
ThePost_Interiors_2_BogzaThePost_Interiors_2_Bogza
ThePost_Interiors_5_BogzaThePost_Interiors_5_Bogza
ThePost_Exterior_8_BogzaThePost_Exterior_8_Bogza
;